Klok met foto – cadeau ideeen

Klok met foto – cadeau ideeen

Klok met foto

Wil jij een unieke klok ophangen in huis? Koop dan geen standaard klok, maar laat een klok bedrukken met een foto naar keuze. Foto4art maakt niet alleen fotobehang maar ook wanddecoratie met foto’s, maar kan ook producten als klokken bedrukken met een mooie foto. Door een klok met foto aan te schaffen, kun jij een uniek uurwerk in huis hangen.

Een klok met foto uit de collectie

Foto4art heeft miljoenen prachtige foto’s van professionele fotografen verzameld. Deze foto’s worden allemaal op onze website getoond, in tientallen categorieën. Wil je een klok met foto laten bedrukken, dan kun je ervoor kiezen een van de foto’s uit de collectie van Foto4art op een klok te laten zetten. Dit kan bijvoorbeeld een natuurfoto zijn, maar ook een foto van jouw favoriete dier, jouw favoriete stad of een mooi gebouw.

Bekijk de foto’s in onze grote collectie en je vindt gegarandeerd een foto die aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Onze fotocollectie bestaat namelijk uit meer dan 100 miljoen foto’s, dus er is altijd wel een foto te vinden die bij jou past. Deze foto kun je vervolgens door Foto4art op een klok laten drukken.

Een klok met een foto uit jouw eigen collectie

Je kunt er ook voor kiezen een fotobehang uit collectie op een klok te laten drukken. Heb je een mooie vakantiefoto, heb je een mooie foto laten maken van het gezin of heb je een schattige foto gemaakt van jouw lieve huisdier? Dan kun je deze foto ook op een klok laten drukken. De enige voorwaarde voor het bedrukken van een klok met jouw eigen foto, is dat deze foto van hoge kwaliteit is. Alleen scherpe foto’s kunnen namelijk netjes op een klok gedrukt worden.

Lees ook:  Fototapete - Stück Karibik in ihrer Wohnung

Om een foto uit jouw eigen collectie op een klok te laten drukken, moet je deze foto eerst uploaden. Na het uploaden van de foto, geef je aan op welk fotoproduct de foto moet komen. Heb je aangegeven dat je jouw foto op een klok wil laten drukken, dan kun je dit wanddecoratie nog iets restylen. Ben je tevreden over het eindresultaat? Dan bevestig je jouw bestelling, betaal je jouw klok met foto en krijg je jouw unieke uurwerk met prachtige foto zo snel mogelijk thuis gestuurd. Nu kun je de klok met foto ophangen in de woonkamer, in de keuken, in de hal of de studeerkamer. Natuurlijk kun je de klok met foto ook cadeau geven, bijvoorbeeld aan je partner, je moeder, je vader, je beste vriend(in) of een collega.